Tue ja osallistu (vanha)

Tue Kv-solidin solidaarisuustyötä!

Kansainvälinen solidaarisuustyön toiminta on suuresti riippuvaista ulkoministeriön hankekohtaisista tuista, jotka nyt loppuvat kokonaan. Jotta voimme tehdä pitkäjänteistä toimintaa, joka kehittyy eteenpäin, tarvitsemme rahallista tukea yksittäisiltä ihmisiltä. Olemme kiitollisia kaikista toimintaamme tukevista lahjoituksista.

Rahankeräyslupa RA/2018/509

Tee kertalahjoitus tai tule kuukausilahjoittajaksi

Kertalahjoituksen toimintamme tukemiseksi voit tehdä Holvi-sivullamme. Holvissa ovat käytössä kaikki yleisimmät maksutavat. Parhaiten tuet solidaarisuustyötämme ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi. Täyttämällä tällä sivulla olevan lomakkeen pääset mukaan!

Tue toimintaamme lahjoittamalla

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Kertalahjoitus

Voit myös tukea toimintaamme tekemällä kertalahjoituksen. Yleiset lahjoitukset voit osoittaa Kansainvälisen solidaarisuustyön Nordean tilille FI47 1555 3000 1151 22. Käytä maksaessasi viitenumeroa 1070. Jos haluat ohjata tukesi Länsi-Sahara-toimintaamme, sen voi tehdä ao. linkin kautta.

Tee kertalahjoitus Holvissa

Tilaa solidaarisuuspaitaVapaa Länsi-Sahara 2

Voit tukea toimintaa tilaamalla Länsi-Sahara-aiheisen t-paidan. Paidan hinta on 20 euroa (+postikulut).

Tilaa paita

Osallistu toimintaamme

Kansainvälisen solidaarisuustyön (Kv-solid) toimintaan ovat tervetulleita kaikki vasemmistolaisesta kehitysyhteistyöstä kiinnostuneet. Voit olla joko juuri kiinnostunut kehitysyhteistyöstä tai olla alan rautainen ammattilainen – toivotamme kaikki mukaan tekemään Kv-solidista monipuolista järjestöä!

Toimimme toteuttamalla erilaisia kampanjoita ja projekteja, järjestämällä tapahtumia ja vaikuttamalla kehityspolitiikkaan. Toiminta keskittyy tällä hetkellä Helsinkiin, mutta erilaiset verkkotyökalut mahdollistavat osallistumisen myös muista kaupungeista käsin. Toiminta painottuu tällä hetkellä kolmeen teemaan: Länsi-Saharan puolesta toimimiseen, uuden talouden edistämiseen ja kehityspolitiikan muutokseen.

Pysy ajan tasalla toiminnastamme - tilaa uutiskirje!